Beste ouders,

BMT voetbal vereniging gaat weer uitgebreid voetbaltrainingen organiseren middels een Voetbalacademie (voetbalschool voor kinderen).

Wij willen aanvangen op Zondag 5 februari 2017 en gaan door tot en met Zondag 9 april 2017. Dat is dus elke Zondag tot 10 april 2017.

De training zal worden verzorgd door gediplomeerde professionele trainers onder de bezielende leiding van Baris SAHIN van zijn gelijknamige Talentschool Baris Sahin. Met name de spelers van F tot met D worden nadrukkelijk uitgenodigd, deel te nemen aan deze techniek- en tactiektrainingen.

Wat kunt u verwachten van een trainingsles? Tijdens de training, die zal bestaan uit een warming-up onderdeel, een oriëntatie-onderdeel, een oefen &-leeronderdeel en een toepassingsfase, komen alle aspecten aan de orde die te maken hebben met:

– balbehandeling en baltechniek, hoe je tegelijk de baas over en de vriend van die bal kunt zijn, denk aan balcontrole, voorzet, inzet, kracht en snelheid, het nemen van een penalty, het nemen van een hoekschop, kopoefeningen; – hoe je je conditie kunt verbeteren;

– ontwikkeling van de motoriek;

– spelinzicht;

De kosten van deze trainingslessen hebben wij zeer scherp gehouden zodat het betaalbaar kan zijn voor alle ouders. De deelnemer kan gebruik maken van een kortingsactie waarbij hij voor € 150 10 lessen kan volgen en een trainingspak van Talentschool Baris krijgt. Een individuele les kost € 15.

Voor aanmeldingen kunt u gebruik maken van een speciaal hiervoor ontworpen formulier dat verkrijgbaar is op het adres van onze vereniging aan de

Melis Stokelaan 1750,
2504 AB Den Haag.

Met vriendelijke groet,

BMT Vereniging en Talentschool Baris Sahin
Namens deze,
Bulent IGDIR (bestuurslid)