BMT weer springlevend en wil snel weg omhoog inslaan

Net als voor alle andere clubs, kwam het einde aan het seizoen ook voor BMT zeer abrupt. Daarna is er achter de schermen elke dag hard gewekt op sportpark Escamp II aan de Melis Stokelaan richting het nieuwe voetbalseizoen.

Iedereen binnen de club is er klaar voor, er is honger naar de bal en de zin in een nieuwe uitdaging is volop aanwezig. Er wordt een compleet nieuwe weg ingeslagen. BMT moet een hechte club worden, waar respect de boventoon voert, waar plezier voorop staat en er attractief en kwalitatief goed voetbal wordt gespeeld. Dat is het grote streven, met als uiteindelijk doel, zo snel mogelijk weer de weg omhoog inslaan.

 Binding

Veel vergaderingen gingen hier bijna avond aan avond aan vooraf. Vanachter de laptops, de Ipads en telefoons om met volle overgave te werken aan deze nieuw ingeslagen route: de weg terugvinden omhoog – BMT speelde twee seizoen immers nog op het niveau van de eerste klasse – om vervolgens nooit meer achterom te kijken. BMT moet weer een club worden, waar iedereen, van klein tot groot, een binding mee heeft en zich er thuis kan voelen.

Collectief

En dat is gelukt…Na intensief werken heeft de club met de nieuw gevormde Technische Commissie (Ekrem Kahya, Ibrahim Atalay en Musa Özdemir, in samenwerking met het bestuur en een aantal sterkhouders binnen het team, dat haar connecties heeft gebruikt) wederom een sterk collectief weten binnen te halen.

Inderdaad een collectief, geen elftal, maar een grote groep jongens, die gelooft in een mooie samenwerking in de weg omhoog. Een mix van ervaring en jonge spelers, van echte BMT-ers, een groep jongens van buitenaf die de club kennen vanuit de tijd uit de eerste klasse en gretige, respectvolle en karaktervolle jongens van buitenaf, die geloven in de nieuwe filosofie. Al met al een mix die ervoor moet zorgen, dat de club wederom van zich kan laten spreken. Iedereen binnen BMT verheugt zich al op het hopelijk snel te beginnen seizoen.

GRATIS DIGITALE

Nieuwsbrief

Met de BMT-nieuwsbrieven houden we je op de hoogte van de laatste nieuws van onze voetbalvereniging